SUNNERSTA P98

Referat: LOHÄRAD IF P-99 - SUNNERSTA P98

Dagens motstånd Sunnersta är ett av som bästa kanske det bästa 98 laget i Uppland.
Därför är jag enormt stolt över insatsen grabbarna gör idag.
Vi fick matchen precis dit vi ville, vi tog ledningen med 1-0 och spelade otroligt bra försvarsspel även om Sunnersta var livsfarliga med sin diagonal bollar framför vårat mål. Det kändes ändå som att Sunnersta höll i taktpinnen och som lyckades mycket rättvist kvittera i andra halvlek. Att dom sen också gör 2-1 är surt men även det var nog rättvist för dom var riktigt bra men det var alla våra grabbar också.
Jag vill nog framhålla Anton Wessberg lite extra, han har visat en fantasi och kreativitet i detta DM som har gjort att han numera inte bara är en grovjobbare utan en lirare också. Kul att vi kunde skaka om Sunnersta så pass som vi gjorde.
Dom var ordentligt frustrerade ett tag, när både ledare och spelare ville att det skulle vara frispark för hands varannan minut. Lite kan man förstå dom för dom hade nog en boll inne i början på matchen och när spelet är så intensivt är det lätt att känslorna tar över men uppförandet före och efter match var exemplariskt.
Vi gratulerar Sunnersta till 3 välförtjänta poäng!!!!